woensdag 29 september 2021

De Bouw 29 september

 Vandaag was voorlopig het laatste bouwoverleg tot de ramen erin zitten.
Om 14.00 uur waren we weer present en het eerste wat we zagen was de zijmuur, die op een gat aan de achterkant na dicht en op hoogte is.
Die opening blijft totdat de ramen erin zitten, dan kunnen ze er aan de achterkant makkelijker door.
De bovenkant van de muur willen we afgewerkt hebben en daar komt een ander bedrijf voor.
Paul, de architect, de bouwkundig inspecteur en de bouwer bespreken de muur.
Tijdens de bespreking kwam er iemand van Furnas e Co om op te meten of een kastje van 1.20 wel in de opening van 1.40 zou passen en de conclusie was dat het niet zou passen...
Een heel gezeur dat niet meer na te vertellen is, maar ik ben dus echt heel kwaad geworden, want elke week is er weer wat met die badkamer en elke keer moeten we het wiel weer opnieuw uitvinden.
Ik had zoiets van laat maar, we nemen er ook wel een mee in de container, maar uiteindelijk schijnt het dan toch opgelost te zijn en komt er wel het kastje dat we besteld hebben in mat wit pfff
Terwijl we er waren werden ook nog de tegels met isolatie voor op het dak gebracht
en omdat de vrachtwagen precies in de opening van de muur stond konden we niet weg en hebben we staan kijken naar het uitladen, wat doodeng was.
Toen een stapel op de laadklep stond kiepte de vrachtwagen bijna.
Gelukkig stonden er nog twee mensen van het bouwbedrijf in de buurt om de stapel tegen te houden voordat hij op iemand zou vallen.
Nu is het wachten op de ramen.
Die zouden eind oktober begin november komen en daar wilde Paul niet meer op wachten, dus die heeft gisteren de terugvlucht geboekt voor 14 oktober.
Ik zei nog, zul je meemaken dat die ramen de dag daarna komen...nou ik kan het told you so dansje doen, want de ramen zijn gisteren op een schip gegaan en worden geleverd op....15 oktober!
En dan ken ik nu iemand die de terugvlucht mag gaan wijzigen LOL
 

Geen opmerkingen: