zaterdag 25 september 2021

São Miguel dag 24 Weer naar Furnas e Co

 Vanmiddag om 14.00 uur hadden we een afspraak bij Furnas, dus had het weinig zin om nog eerst ergens naar toe te gaan.
Omdat we ook nog geen offerte hadden van de kast in de woonkamer hadden we zoiets van die zal wel vergeten zijn en laten we voor de zekerheid nog maar eens gaan meten hoe breed het ding nu precies is, dus wij weer naar het huis.
Na het het meten zijn we even op het pad langs ons huis naar boven gelopen om te kijken waar dat nou uit komt, want niemand weet precies van wie dat stukje nu is.
Het is duidelijk wel van iemand want we kwamen er een geitje tegen.
Uitzicht op de puinhoop naast het huis, gelukkig kijken wij eroverheen.
Voor het eerst sinds alle keren dat wij hier op deze plek rondlopen zagen we een kattenpoes en die moest natuurlijk op de foto.
We zijn thuis gaan lunchen en daarna zijn we naar Furnas gegaan waar we zo ongeveer het hele wiel weer opnieuw uitgevonden hebben pff
We zijn drie uur bezig geweest, maar nu hebben we dan alle offertes gekregen en getekend, op de kast in de kamer na, want die gaan ze eerst zelf op meten net als het kastje in de badkamer dat op maat gemaakt moet worden omdat ik geen hoogglans wil.
Ik was helemaal gaar en omdat we vlakbij Parque Urbano waren zijn we daar een begin gaan maken met de letterbox.
Halverwege het park begon het te miezeren en dat ging over in een flinke bui.
We hebben een poos staan schuilen, maar toen zijn we toch maar door de regen naar de auto gelopen en gaan we een volgende keer wel verder.
Met eten hielden we het makkelijk en gingen we naar de Wok in Parque Atlantico.
En 's avonds hebben we gewoon weer wat rondgerommeld.

2 opmerkingen:

trompke zei

Zo, ben weer helemaal bij :-) Geweldig om te lezen en te zien allemaal. Een heel gedoe allemaal, maar wel leuk denk ik. Ik kan me voorstellen dat jullie enorme zin hebben om alles in te richten en er te gaan wonen. Nog even geduld dus...

Margriet zei

Wat een werk om zoiets allemaal goed te regelen. Maar als het klaar is wordt het genieten!