dinsdag 7 september 2021

São Miguel dag 6 Kennismaking

Dit is een werkvakantie, dus werd er gewerkt :-)
Er moet toch best nog veel uitgezocht en nagedacht worden.
's Middags gingen we op visite bij Marco, Anne en hun zoontje Sander, die in Feteiras wonen.
We kwamen binnendoor, via de hoogste weg, maar opeens konden we niet verder lol
Er bleven maar koeien voorbij komen en er stonden er nog ontzettend veel in de wei, dat Paul maar ging bellen dat het wat later zou worden.
Gelukkig kwam de boer even wat koeien tegenhouden zodat we door konden rijden.
Marco en Anne 'kennen' we al 7 jaar.
Marco reageerde toen op een blogje van mij over onze huizen zoektocht, zij woonden in Nederland en wilden ook naar São Miguel emigreren, wat vorig jaar gebeurt is.
We hebben al die jaren contact gehouden, maar elkaar nog nooit in het echt gezien, maar vanmiddag gingen we dan eindelijk in het echt kennis maken, hun verbouwde huis in het echt bewonderen en genieten van het uitzicht op hun terras.
Waren er in S.Vicente Ferreira de hele dag buien, in Feteiras (dat hemelsbreed 10 kilometer verderop ligt) was het droog en zonnig.
Het was een gezellig bezoekje en als je dan in zo'n huiselijke omgeving bent en ziet hoe relaxed het leven hier is, kan ons huis niet snel genoeg klaar zijn natuurlijk  :-)
We moesten nog boodschappen doen en omdat we langs PD kwamen zijn we daar naar de Continente gegaan, maar omdat het eten op de Food Plaza zo goed gegaan was gisteren, zijn we eerst bij de Wok gaan eten!
We hadden diepvries spullen bij ons, die we eerst in de vriezer zijn gaan leggen, maar daarna zijn we even doorgereden naar ons huis.
Er moesten nog wat dingen bekeken en opgemeten worden voordat we morgen naar het bouwoverleg gaan, maar we wilden ook graag zien hoe het donker werd.


Toen het donker was gingen bij het zwembad hele felle lampen aan, zodat men ook 's avonds kan zwemmen.
We zijn even bij het zwembad gaan kijken, maar er was niemand in het water, wel waren er redelijk wat mensen aan het wandelen of zaten gewoon lekker naar de zee te kijken.
Ik zag een bordje met de straatnaam en daar heb ik toen ook nog even een foto van gemaakt. (Weg in het binnenland).

 
 

Geen opmerkingen: