vrijdag 7 februari 2020

Twee van de drie

Deze week kregen we een mailtje van de gemeente Ponta Delgada, dat ze geen bezwaren hebben tegen het ontwerp van de binnenkant van het huis!!!
Dat was echt razendsnel dat ze daarmee kwamen, we hadden het pas ergens volgende maand verwacht en we hadden gevreesd dat we problemen met de bovenverdieping zouden krijgen, maar nee, alles wat we willen mag!

We hadden al toestemming voor de buitenkant, dus nu hebben we er 2 van de 3.
De laatste fase is voor alle technische details, zoals leidingen, stopcontacten en al dat soort dingen en daar gaat onze fantastische architect de komende tijd aan werken.
Wij zijn in ieder geval ontzettend blij dat zowel de buiten- als de binnenkant goedgekeurd zijn, echt een pak van ons hart.

4 opmerkingen:

Margriet zei

Wat een goed nieuws! Weer een stapje verder!

Jolande zei

Ja en dit waren de twee belangrijkste. Eerst waren we bang dat we toch schuin zouden moeten bouwen, wat gelukkig niet hoefde.
Toen kwam de binnenkant en we willen gewoon boven aan beide kanten veel uitzicht hebben en geen badkamer erbij, maar onze architect heeft het geweldig goed gedaan met het namen geven van de kamers enz, dus dat is een enorme opluchting.
Het technische gedeelte geloof ik wel, of er hier een buis loopt of daar maakt me weinig tot niets uit.
Het kost nu even tijd om de tekeningen te maken en dan moeten ze weer ter goedkeuring.
De architect verwacht dat het zo net voor de zomervakantie zal zijn.

Margriet zei

Echt heel erg fijn dat jullie het kunnen laten bouwen zoals jullie het graag willen. En inderdaad, hoe de buizen dan precies lopen is dan niet echt belangrijk, dus dat zal ook vast wel goed komen!

trompke zei

Gefeliciteerd! Ik duim verder :-)