zaterdag 8 augustus 2020

Lockdown dag 140

In de waskamer hebben we gordijnen hangen, maar we merkten gisteren dat het daar toch een stuk warmer werd dan in de andere kamers.
Die warmte komt dan vervolgens naar de computerkamer en daarom hadden we gisteren gezegd dat we eigenlijk lakens aan de buitenkant zouden moeten hangen.
Dat heeft Paul vanmorgen als eerste gedaan.
 Ik heb vanmorgen zitten studeren op de vernieuwde Interface van blogger, maar kon behalve veel klachten geen oplossingen vinden.
Nu heb ik de oude weer ingeschakeld, wat een stuk sneller en gebruikers vriendelijker is en de layout ziet er ook beter uit zonder allemaal witregels of alle regels aan elkaar vastgeplakt.
Ik dacht dat je het maar tot 24 augustus kunt blijven gebruiken, maar hopelijk hebben ze tegen die tijd de boel aangepast.
We zijn nodig aan nieuwe dekbedden toe en daar heeft Paul vandaag op zitten studeren.
Ik heb verder nog wat met Jasmine zitten appen, die heeft het helemaal erg warm in de hete stad.
En ik heb nog wat zitten lezen op de bank, waar ik, zodra ik ging zitten een kat op schoot had en zodra die wegging om iets te gaan doen kwam de andere: lekker warm bij me zitten :-)
Vanavond aten we salade die over was, maar omdat het niet genoeg voor 3 personen was hebben we een pizza gebakken voor Julian.
Om de hitte van de oven te compenseren heeft Paul de ventilator van onze slaapkamer gehaald en daarvoor 2 flessen met bevroren water op de trap gezet en dat hielp enorm.
Nu is het helemaal bewolkt en koelt het niet echt af en binnen is het nog steeds koeler dan buiten.

Geen opmerkingen: