woensdag 16 september 2020

Lockdown dag 179

Vandaag heb ik weer heel mooi mijn lijstje afgewerkt.
Daarop stond boven poetsen en de badkamers als extra, strijken, de cachelogjes van 7 september maken en eten koken
Allemaal afgevinkt :-)
Voor morgen staat mijn kamer doen op de extra planning en ik ben alvast begonnen met wat dingen op te ruimen.
In mijn kamer staat een doosje met daarin spullen voor mijn koffie journal en toen ben ik door al mijn spullen gegaan op zoek naar bruin washitape, kantjes, bandjes enz,  maar het enige dat ik kon vinden waren 2 veel te smalle lintjes en een klos katoendraad, het blijkt wel dat ik een enorme hekel aan bruin heb.
Vanavond hebben Julian ik en de boodschappen online besteld en zo is er weer een dag voorbij gekabbeld.

4 opmerkingen:

Margriet zei

Hoe kan je nou een hekel aan bruin hebben? Ik begrijp wel dat je de kleur niet zo mooi vindt, maar zonder bruin heb je ook geen koffie, chocolade, bomen, aarde, hout enzovoort enzovoort LOL

Jolande zei

Ik vind het gewoon een ontzettend lelijke kleur :-)
Koffie en chocolademelk drink ik dan ook om de smaak en niet om de kleur, want anders zou ik het laten staan :-)
In de natuur vind ik het nog wel gaan, glimmende kastanjes vind ik bijvoorbeeld wel weer mooi, maar donker hout hoef ik echt niet in huis.
Ik ben opgegroeid in een huis met allemaal donker eikenhout en dat was ontzettend donker en somber en maakte alles drie keer zo klein.
Maar dat ik er een hekel aan heb blijkt dus wel uit mijn voorraad, nu ik dus met een bruinig (koffie) projekt bezig ben heb ik dus nul komma niets van bandjes om aan tags vast te maken, of washitape. En toen dacht ik om strookjes stof af te scheuren voor aan tags, maar ik heb ook geen bruine stof hahaha. Ik had misschien beter een blauwe bosbessen journal kunnen gaan maken :-)

Tine de Jong zei

Hallo, ik ben nieuw hier maar ook weer niet want lees je berichten nog wel eens en vind het best mooi en interessant hoe je door de lockdown komt en wat je zoal doet. En zo ook dit schrijven. Dat wilde ik je even laten weten.
Groetjes, Tine

Jolande zei

Leuk dat je laat weten dat je meeleest Tine.
Groetjes terug.