zaterdag 26 september 2020

Lockdown dag 189

 Nadat ik me eergisteren nog in moest smeren met zonnebrandcreme was het vandaag koud.
Ik heb altijd moeite met hele grote temperatuurschommelingen en kon het niet echt warm krijgen en daarom ben ik in de kamer gaan zitten lezen, daar scheen de zon door de ramen en was het nog enigszins lekker.
Ik had mijn voeten nog niet eens op de bank gelegd of Mandu stond al te wachten om op schoot te kruipen en zo hebben we een hele poos gezeten.
's Middags ben ik ook niet aan iets begonnen want Delhaize zou komen, dus heb ik nog verder gelezen (komt er tenminste schot in een boek van 600 pagina's), maar al wie er kwam, geen Delhaize.
In de koelkast lagen nog 2 pakjes balletjes die op moesten en ik was van plan om daar worteltjes bij te eten, die bij de boodschappen moesten zitten, maar het werd later en later en toen het tegen zes uur liep en Delhaize nog steeds niet geweest was heb ik de balletjes gebakken en aten we "broodje bal".
Uiteindelijk is Delhaize dan toch nog gekomen om 18.30 en toen was het ook net even droog, dus konden we de boodschappen buiten wassen.
Daarna hebben we nog wat rondgerommeld en toen ging Paul een film kijken en ben ik mijn bed ingedoken om verder te lezen.
Nog voordat ik bij de deur van onze slaapkamer was stonden zowel Maui als Mandu daar al met hun snuitjes tegenaan dus die zaten op de kamer zodra de deur open ging.
Het allerliefste zouden ze bij me op bed kruipen, maar een kat en een waterbed is nou niet echt een briljant idee dus moest Maui genoegen nemen met mijn stoel, waar hij heerlijk gelegen heeft.
Het was een "bruisende" dag :-)

2 opmerkingen:

Bertiebo zei

Mandu verwarmde je ook natuurlijk

Margriet zei

Niks mis met een lees-dagje!