woensdag 12 februari 2020

Parijs: een nieuwe aflevering van de soap serie

In de eerste maand dat Paul hier heeft gewerkt  is er niemand gevonden om zijn werk over te nemen en er zijn ook geen mensen om op te leiden.
Er vertrekken een aantal mensen van de afdeling en die mogen niet vervangen worden, dus ze zitten met de handen in het haar wat betreft Paul's werk en zo kwam vorige week de vraag of hij alsjeblieft langer zou willen blijven.
De 'zakenreis' kan nog een keer met 3 maanden verlengd worden, dus dan zouden we hier tot en met juni zijn.
Paul heeft gezegd dat hij best bereid is om langer te blijven, maar dat we niet nog eens tussentijds gaan verhuizen en dat we dus in het appartement moeten kunnen blijven en dat dat een harde eis is.
Daar is zijn baas gelijk mee aan de slag gegaan.
Eerst kwam HR met dat hij geen expat was en dus geen appartement meer krijgt, maar toen er uitgelegd was dat het toch wel héél erg vreselijk belangrijk was voor het bedrijf dat hij nog 3 maanden langer zou blijven, werd er maar weer eens een uitzondering gemaakt.
Alleen toen melde HR dat huisvesting heeft gezegd dat dit appartement op 1 april (geen grap) verbouwd gaat worden en de aannemer al besproken is.
Ze hebben geprobeerd om de aannemer te verzetten, maar dat is onmogelijk omdat de aannemer allerlei andere projekten heeft en die niet om kan ruilen.
Omdat ze Paul toch wel heel erg vreselijk graag willen houden, kunnen we nu kiezen uit twee andere, grotere appartementen.
Paul heeft gezegd dat dat heel leuk en aardig is, maar dat we ze deze keer eerst willen bezichtigen voordat we een beslissing nemen, dus dat gaan ze nu zo snel mogelijk proberen te regelen (zal wel een maandje of zo duren lo)
En dan zal er ook iets geregeld moeten worden met een huurauto of verhuisbedrijf, want we gaan natuurlijk niet met onze spullen lopend over straat of met de metro verhuizen :-)
Maar goed, eerst de appartementen maar eens bekijken; deze soap wordt weer vervolgd...

4 opmerkingen:

Margriet zei

Hahahahaha, ik val van mijn stoel LOL

Jolande zei

Blijf nog maar even naast die stoel liggen...

Margriet zei

O jee!

trompke zei

Tjong.... wat een weelde hahaha.... Ik ga naar het volgende deel van de soap.