vrijdag 8 mei 2020

Lockdown dag 48

Vandaag was het een heerlijke dag om boodschappen buiten te wassen :-) en dat  hebben we dan ook gedaan.
 Paul moest voor het eerst sinds een hele lange tijd weer een volle week werken.
In Parijs hadden ze vandaag een vrije dag, maar wat vrije dagen betreft valt hij onder Brussel en aangezien ze daar geen vrij hebben moest hij gewoon werken.
Julian en ik gingen beneden aan het huishaten.
Vanuit huis zag ik de sering van de achterburen steeds duidelijker onze tuin in komen, best mooi en daarom ben ik er ook nog even wat foto's van gaan maken.

 Vroeger (tot eind vorig jaar) ging Paul elke dag op de fiets heen en weer naar het station, wat goed was voor 14 kilometer, maar nu we zo de hele dag thuis zijn vind hij dat hij toch wel beweging moet hebben en daarom gaat hij tegenwoordig ook zwemmen als het water warm genoeg is.
Vandaag was het 24 graden en dat was heel lekker.
Toen hij klaar was met zwemmen ben ik erin gegaan om rondjes te zwemmen.
 En vanavond was er weer een musical van Andrew Lloyd Webber: By Jeeves.
De cd heb ik al heel lang, maar de dvd heb ik nooit kunnen kopen. Ik heb de musical wel eens in stukjes van ongeveer 10 minuten op YouTube gezien, maar dat was geen goede kwaliteit en een hoop reklame erbij en het was hartstikke fijn om hem nu helemaal te kunnen zien.
Het is een klucht en zo ontzettend leuk.

3 opmerkingen:

Margriet zei

Ik probeer regelmatig op de hometrainer te stappen, maar ik vind er echt niks aan LOL Boodschappen afwassen doe ik ook en het kost me vaak meer tijd dan het boodschappen doen!

Jolande zei

Ik 'ren' nog steeds best veel door het huis en ben nog niet aan de hometrainer toegekomen :-) daar ben ik ook niet echt fan van.
Boodschappen wassen kost inderdaad heel veel tijd, maar ja, dat is het nieuwe normaal en als je dan hoort dat hier in Belgie het hele personeel van een Colruytwinkel in quarantaine moet omdat er 10 mensen besmet zijn, denk ik dat het wassen echt geen slecht idee is.

Margriet zei

Oei! Ja, dan weet je weer waarom je het doet!