zondag 10 mei 2020

Lockdown dag 50

Alweer de 50ste dag van onze lockdown in België, de tijd vliegt...
En het was ook nog eens moederdag vandaag.
Jasmine komt weer hier als er een vaccin is, dus die had al een appje gestuurd dat ze bloemen had willen sturen, maar omdat die dan eerst een week in de garage moeten en daarna gewassen worden, ze dat toch maar niet deed ROFLOL
Maar mijn kinderen kennen me en weten dat ik helemaal niet gek ben op bloemen in huis en toen ik vanmorgen mijn email keek, had ik een mailtje van Bol, dat ik een tegoedbon had gekregen van Jasmine; kijk en daar ben ik nu wel heel erg blij mee.
 Terwijl ik dus achter mijn pc zat werd er op de eettafel het een en ander neergelegd en dat werd van heel dichtbij in de gaten gehouden door Maui.
Terwijl ik nog wat met Jasmine zat  appen kwamen Paul en Julian me halen dat ik moest komen en toen lagen er heel veel pakjes op me te wachten: zo spannend hahaha
 Ik heb een verlanglijstje bij de Scrapbookdepot en dat had Paul nu leeggemaakt :-)
Uiteraard ben ik heel erg happy met alles wat ik gekregen heb.
 Julian zei dat ik onze bankrekening moest checken, maar al zou mijn leven er vanaf hangen ik heb geen flauw idee hoe dat moet, dus heb ik Hoofd Financiën dat laten doen en toen zag ik dat Julian geld over had gemaakt als een soort tegoedbon om zelf iets van te kunnen kopen.
Nou of ik wel even in de roomboter ben gebakken op deze 'rare' moederdag.

Onze architect op de Azoren maakt kans om voorzitter te worden van alle architecten daar en Paul wilde wel een aanbeveling maken.
Hij had gedacht dat hij een mail zou moeten maken, maar het bleek een filmpje te moeten zijn.
De afgelopen dagen is hij bezig geweest met de tekst en vandaag ging hij het dan opnemen en dat deed hij op de kamer van Jasmine.
Hij vond het allemaal nogal hol klinken, dus zei ik dat hij wat kleden over de kastdeuren moest hangen omdat dat wel zou schelen
 En schelen deed het inderdaad, dus toen kon Paul net zolang filmpjes opnemen tot het goed was, take 348 LOL
 Julian keek By Jeeves vanmiddag en ik heb lekker zitten knutselen.
Normaal halen ze op een dag als vandaag Chinees eten voor me, maar dat zat er vandaag niet in en omdat ik iets anders wilde eten dan normaal werd dat kaasfondue: erg lekker.
Daarna aten we nog ijs als toetje.
En nu kijk ik nog wat afleveringen van Westworld en was het wat mij betreft een heerlijke moederdag.

2 opmerkingen:

trompke zei

Een hele mooie moederdag zo te lezen. En ik zou Paul's filmpje best willen zien haha. Is vast heel goed geworden.

Margriet zei

Wat een fijne Moederdag! Wat lastig dat het een filmpje moest zijn, kan me voorstellen dat dat wel wat tijd heeft gekost!