donderdag 4 juni 2020

Lockdown dag 75

Gisteravond lag ik zoals elke avond in bed te lezen, toen ik ineens vanuit mijn ooghoek iets naast mijn boek zag bewegen.
Ik lees altijd zonder bril, maar als iets dichtbij is kan ik het goed zien en toen ik keek wat het was, zag ik een grote spin over het laken wandelen, vlak naast mijn boek.
In een reflex heb ik die met mijn boek platgeslagen en om Paul gegild, die nog beneden was.
Die kwam naar boven, haalde het platgeslagen kreng weg en toen konden we dus het laken verschonen, wat met een waterbed best wel een klusje is.
Toen we eenmaal weer in bed lagen kon ik natuurlijk niet meer slapen, omdat die spin op mijn netvlies stond....om half vier was ik nog wakker.
Dus toen ik vanmorgen opstond was ik alles behalve uitgerust, maar nog voordat ik kon ontbijten kon ik boodschappen gaan wassen, want Delhaize had ze eerder gebracht dan gezegd.
Toen dat klaar was kon ik dan eindelijk mijn kom havermoutpap maken en koffie drinken.
Inmiddels was het gaan regenen, wat heel fijn is voor de planten.
Het heeft niet heel lang geregend en de bakjes zijn ook niet vol geworden, maar ik denk dat het toch al wel wat scheelt.
Ik heb vandaag mijn kamer gedaan en een groot deel van de computerkamer, voor zover ik daar dingen kon doen die Paul niet stoorde.
Hij had vandaag een bespreking met zijn baas in Parijs, eind deze maand loopt zijn missie weer af, maar uiteraard is er nog niemand anders, dus willen ze in Parijs nu graag dat hij in ieder geval tot het eind van het jaar blijft en daarvoor zijn ze nu toestemming aan het vragen bij een van de hoge bazen.
Na het poetsen was ik helemaal op en vanmiddag heb ik alleen maar door een stapel tijdschriften zitten bladeren op zoek naar plaatjes voor prompts .
Gisteren hadden we al frietjes gegeten, dus ik heb toch maar wat gekookt, er zijn nu weer zoveel verse groenten gebracht en vanavond heb ik daar gado gado mee gemaakt.
De rest van de avond heb ik de laatste afleveringen van Westworld seizoen 3 gekeken, maar dat seizoen vond ik niet zo goed als 1 en 2.
Nu ga ik naar bed, mijn boek uitlezen en hopelijk wat meer slapen dan vannacht.

1 opmerking:

Margriet zei

Och, dat moet natuurlijk ook net jou overkomen met die s...! Wel zielig dat je hem hebt doodgeslagen.