maandag 4 mei 2020

Lockdown dag 44

Het zou vandaag gaan regenen en omdat ze voor morgen een droge dag voorspeld hadden ging ik vandaag niet wassen, zodat ik het morgen buiten kan drogen: we hebben de hele dag geen spat regen gezien!
Sinds we de broodmachine hebben eet ik alleen nog maar zelfgebakken brood. Ik vul de machine 's avonds en als Paul begint te werken doet hij er water bij en zet het ding aan en dan heb ik als lunch heerlijk vers brood, vandaag met kaas erop.
 Na de lunch hebben Julian en ik Deux opgeruimd, je kon daar echt bijna niet meer lopen.
We hebben heel wat dingen naar zolder gebracht, maar de zes kratten staan er nog, want daar zit nog voorraad in.
Dingen die wij meegebracht hebben uit Parijs en dingen die Julian gekocht heeft.
 Daarna hebben we nog wat etenswaren verplaatst, want we hebben zoveel dat het niet allemaal in de keuken kan en ik ben af en toe echt het overzicht kwijt wat er nu nog wel of niet is, zo kwam ik vandaag nog weet ik het hoeveel pakken spaghetti tegen :-)
Ik had een mail gekregen dat het bestelde band vandaag tussen 8.00 en 17.00 bezorgd zou worden, nadat het een dag of 5 bij de Bpost gelegen had.
Na het eten was er nog niets, dus keek ik nog maar eens op de tracker en daar stond dat het vanmorgen om 10.30 uur in de brievenbus gegooid was...
Normaal haal ik nog maar 1 keer per week de post naar binnen, maar nu ben ik het dan toch maar even gaan halen.
 En toen heb ik ook maar gelijk de lintjes voor de maskers geknipt en gestikt. Ik had geen zin om alles naar de keukentafel te sjouwen, dus heb ik dat achter mijn eigen tafel gedaan, maar daarop kun je niet snel doorstikken want dan bibbert de hele glasplaat, dus duurde het wel wat langer.
De lintjes zijn af en heb ik morgen gelukkig weer wat te doen :-)

1 opmerking:

Margriet zei

Er gaat heel wat meters lint door!