dinsdag 21 april 2020

Lockdown dag 31

Paul moest vandaag weer werken, na een lekker lang weekend.
Het enige dat op mijn lijstje stond was wat strijken, maar dat was zo weinig dat het de moeite niet was om het stoomapparaat aan te zetten en daarom heb ik het even met het kleine apparaat weggewerkt.
 Als je de achterdeur uitloopt ruik je de lelietjes van dalen al, er zijn er nu al heel wat met klokjes.
 Ik ben geen voorstander van bloemen plukken, maar van deze bloemetjes staan er zo ontzettend veel, dat ik er een paar takjes van in een vaasje op mijn kamer heb neergezet, oh en daar rook het toen toch lekker.
 De rest van de dag heb ik mezelf bezig gehouden met mini-en. Dat was lang geleden en wist ik vroeger precies waar alles wat, nu zocht ik me af en toe helemaal suf :-)
Ik ben bezig met de karretjes op Diagon Alley en heb er eentje gevuld en voor de andere 3 plantjes gemaakt.
 Julian's wekker is kapot gegaan dus heeft hij een nieuwe besteld bij Bol.
Ik koop altijd de boeken van Robin Cook, maar in Parijs kwam ik erachter dat ik inmiddels twee boeken achter loop en die heb ik nu ook laten komen.
Vooral de rechtse lijkt me wel apart om in deze tijd te lezen.

De boeken moeten nog even wachten tot ik een ander (dik) boek uit heb en dan ga ik erin beginnen.
Nu kijk ik nog een paar afleveringen van Ozark en dan is er alweer een dag in lockdown voorbij.


2 opmerkingen:

Margriet zei

Die lelietjes ruiken zo lekker! Wat een verschil in grootte bij die boeken. Leuk dat je weer wat aan mini hebt gedaan, dat karretje ziet mooi uit zo!

Jolande zei

Ja dat verschil vond ik nou ook. Het boek hiervoor had meer het formaat van Pandemic, Genesis is dan weer enorm groot en heeft ook grotere letters. Maakt niet uit ik vind het allang fijn dat ik ze nu heb.