vrijdag 3 april 2020

Vanuit de 'aanleunwoning' dag 13

Vandaag ging het ook weer zoals andere dagen, Paul ging werken en ik heb heerlijk zitten knippen en plakken en zo een paar collages zitten maken.
En toen was het weekend en heeft Paul 4 dagen vrij!
Als het goed is worden er morgen boodschappen gebracht en hebben we weer vers eten, vandaag was het nog een keertje simpel uit pakken en potjes.
 Vrijdagavond, dus vliegeravond en deze keer ben ik mooi met mijn vingertjes van de muis afgebleven hahaha
 Ik was vanavond ook in de computerkamer. In het kader van The show must go on laat Andrew Lloyd Webber elke vrijdagavond een van zijn musicals zien. Dat begon om 20.00 en daar zat ik helemaal klaar voor
 Vanavond was het Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat.
Die hebben we een aantal keren in het theater gezien en we hadden er de video van, maar hoe vaak ik het ook zie het blijft een heerlijke musical om naar te kijken.
Als ik die liedjes hoor dan word ik gewoon vrolijk en vergeet ik even alle narigheid die er is.
Het was erg leuk om het nog eens een keer te zien.

En dat was dan alweer dag 13, nog 1 dagje te gaan!!!


4 opmerkingen:

Margriet zei

Wat leuk van Andrew Lloyd Webber!

trompke zei

Geen idee wat dat is, die musical. Straks maar even Googlen. Vind je het niet jammer dat die 14 dagen straks om zijn? Hoewel, ik kan me ook voorstellen dat je weer lekker "gewoon" thuis wilt zijn na al die avonturen.

Jolande zei

Hij blijft 48 uur online op het Youtube kanaal The Show Must Go On.
Als het zou moeten zouden we het best nog weken uit kunnen houden, maar het zal wel heel fijn zijn om morgenavond eens even fijn in een bad te kunnen liggen/douchen.
En voor Julian is het ook beter, want die heeft het toch wel erg moeilijk met de hele situatie. Vrijdag komt de wijkverpleegster en daar heeft hij nu al een week slapeloze nachten van, omdat hij bang is dat ze besmet is en hem ook zal besmetten. Als wij om hem heen zijn zal dat ook wat meer afleiding geven dan dat we aan deze kant van het huis zitten.

Margriet zei

Kan me voorstellen dat het voor Julian moeilijk is zo alleen. Dan is het fijn dat jullie morgen weer echt bij hem kunnen zijn.