woensdag 22 april 2020

Lockdown dag 32

 Toen ik de foto's van mijn toestel op de laptop ging zetten kwam ik deze door Julian gemaakte  foto tegen.
Maui kan zich zo heerlijk onder het kussentje van een mandje, of het dekentje op de stoel wurmen, zodat hij er nog net met zijn kopje uitsteekt. Soms denk ik wel eens dat een opgemaakt poppenbedje wel wat voor hem zou zijn :-)
 Ik ben iemand die 's ochtends graag rustig op gang komt en heb dan ook als spreuk: "Voor de koffie niet zeuren".
Vanmorgen moest ik ineens vlug, vlug mee naar boven, want Julian had een slot bij Delhaize voor woensdag over een week.
Nergens het papier te vinden waarop staat wat we besteld hebben voor de komende week en dan moeten we ook nog maar afwachten of alles wat we besteld hebben er ook is en ik vind het dan heel erg lastig om zo huphuphup dan even allerlei menu's te bedenken en dan sla ik dus helemaal dicht en kan ik totaal niet meer nadenken...
Enfin, uiteindelijk hebben we het slot voorbij laten gaan en ga ik als de boodschappen vrijdag binnenkomen wel nadenken over de volgende ronde, dat werkt voor mij een stuk beter.
Bovendien hebben we zoveel eten in huis (Julian heeft ook een giga voorraad aangelegd) dat we echt wel een aantal dagen (lees weken) zonder boodschappen doen kunnen.

Vervolgens belde er iemand van het hoofdkantoor van het poetsbureau, wanneer we Dilber weer terug wilden laten komen.
Hallo... er is nog helemaal niet gezegd dat ze weer mogen gaan werken.
Wij hebben gezegd dat we haar voorlopig niet in huis willen hebben, omdat ze in veel gezinnen komt en kinderen op school heeft, dus een behoorlijke risicofactor is en Julian toch echt zoveel mogelijk van alles en iedereen afgeschermd moet blijven.

Nou toen was ik niet meer zo heel erg geïnspireerd om iets te gaan knutselen en ben ik vanmiddag in de tuin gaan zitten lezen, ik moet tenslotte wel af en toe vitamine D vangen.
Er stond best een lekker windje, maar ik kreeg een hartstikke warm hoofd en daarom heb ik mijn hoedje maar eens tevoorschijn gehaald.
 's Avonds sturen Jasmine en ik elkaar altijd app'jes met wat we voor het avondeten gemaakt hebben.
Bij ons was dat vanavond een broccoli-brie taart.
 Inmiddels is woensdagavond Tiare avond en heb ik weer een hele vrolijke les gekeken
 en in die tijd gingen Paul en Julian zeeslag spelen.

1 opmerking:

Margriet zei

Oooh, wat ligt Maui daar lekker, ik zo er zo naast willen kruipen!