dinsdag 7 december 2021

Bliksembezoek Antwerpen

 Jasmine en Wim hebben een huis gekocht en de overdracht zou op 7 december zijn.
Dat kwam goed uit, want dan zouden wij nog ruim de tijd hebben om alle spullen die Jasmine hier nog in huis heeft staan, naar hun nieuwe huis te brengen, voordat wij naar Capelas vertrekken.
Maar een week nadat ze het huis gekocht hadden besloot de regering om met ingang van 1 januari de registratierechten te verlagen en omdat hun dat 10.000 euro zou schelen hebben ze aan de verkopers gevraagd of de overdracht een maand later kon.
De verkopers gingen daarmee akkoord, nu krijgen ze dus pas op 7 januari de sleutel, maar zijn wel 10.000 euro minder geld kwijt en dat is natuurlijk geweldig fijn voor hun.
Ze gaat dan wel verder van haar werk wonen en heeft dan haar fiets nodig en haar bureaustoel wilde ze ook wel graag hebben, maar aangezien wij tegen die tijd al weg zijn of net weg zullen gaan, hebben we zaterdag even een bliksembezoek gebracht en spullen afgezet.
Fiets achterop de auto, stoel achterin, samen met lege verhuisdozen zodat ze alvast kunnen gaan inpakken.
Twee jaar geleden hebben we 45 legpuzzels gekregen en daarvan wilde ze er ook wel een aantal hebben omdat ze graag puzzels maken.
Toen dat allemaal in de auto zat vroeg ik aan Paul of er niet nog een paar dozen mee konden.
Op zolder staan iets van 10 dozen van Jasmine, waarvan niemand meer weet wat erin zit, dus die mag ze allemaal fijn zelf uit gaan zoeken en beslissen wat ze ermee wil gaan doen.
Er konden er alvast 4 mee, dus onze zolder is ook weer wat leger.
In Antwerpen hebben we alles achter de deur geschoven en even geholpen om het naar boven te dragen.
Door corona zijn we niet gebleven om koffie te drinken, maar eigenlijk gelijk weer terug gegaan :-(
Maar we hebben haar toch weer heel even in het echt gezien.

Geen opmerkingen: