zondag 7 januari 2024

Naar huis

 De taxi was perfect op tijd.
Het was kerstvakantie, dus geen files en zodoende waren we heel vlot op Zaventem Airport.
We kopen tegenwoordig tickets waarbij we o.a. door de fast lane kunnen, dat scheelt veel tijd en soms ook stress.
Zo hadden we ruim de tijd om een poosje te lezen en toen het vliegtuig aankwam te kijken naar wat er allemaal omheen gebeurden.
 Buiten het toeristenseizoen vliegen we via Lissabon, omdat de overstaptijd in Porto maar een uur is en we weten uit ervaring dat dat heel erg krap is.
We vlogen met de TAP en kwamen een kwartier eerder in Lissabon aan dan gepland .
Met de overstaptijd van 3,5 uur hadden we royaal de tijd om verder te gaan lezen en omdat we rustig wilden zitten zijn we naar het eind van de terminal gelopen, waar we ook nog eens een mooi uitzicht hadden.

Van Lissabon naar São Miguel vliegen we met SATA en dan krijg je altijd wat te eten aan boord, maar omdat wij gewend zijn om rond half zes te eten, zou dat voor ons veel te laat worden en daarom hebben we op het vliegveld sushi gekocht en die daar opgegeten.
De vlucht met SATA had af en toe wat turbulentie, maar het viel nog wel mee.
Eenmaal op Ponta Delgade kwam tot onze opluchting ook de meegebrachte doos keurig op de band, dus alles wat we meegenomen hadden is ook aangekomen!
We hadden ook gelijk een taxi, die ons veilig naar huis bracht.
En daar was alles prima in orde.
De ontvochtiger had zijn werk prima gedaan, want dit jaar hadden we, tot mijn enorme opluchting. nergens schimmel.
Er waren ook geen mieren, mijten of ander ongedierte en de tuin zag er, ondanks de stormen die er geweest zijn, nog heel goed uit.
Dat was dus heerlijk thuiskomen!

2 opmerkingen:

Bertiebo zei

Heerlijk!

Marthy zei

Wij plaatsen in het achterste gedeelte van het gebouw wat voor een geddelte in de rotswand ligt, ook altijd een ontvochtiger en dat werkt goed.