donderdag 5 juli 2012

Eten

Toen we eenmaal de foodplaza ontdekt hadden gingen
we daar elke avond naar toe om te eten.
Na zo'n dag buiten gingen we dan eerst onze handen wassen
en in de toiletruimten waren deze wasbakken.
Over het motief heen lag een gietharslaag, wat
een diepte effekt gaf, terwijl de wasbak eigenlijk
maar heel ondiep was.
Er waren 3 verdiepingen en op elke verdieping was
de wasbak anders.
Hier hebben we de meeste keren gegeten,
absoluut onze favoriet.
Om te beginnen koos je uit 4 pasta- of 2 rijstsoorten.
Daar ging een schaal wortelen, prei, kool en taugé doorheen
vervolgens koos je 1 van de 10 sauzen en daarna
kon je nog 2 groenten/noten/vlees/garnalen
extra kiezen.
De kok van de dag, begon met een eitje te bakken
en vervolgens werd alles gewokt waar je bijstond.
Dit is Nico, wij vonden hem de beste kok.
Als het klaar was werd het op een verwarmd bord
gelegd en had je een (hartstikke vol) bord met
heerlijk eten.
Je kreeg er ook nog drinken bij en je kon kiezen
of je met mes/vork of stokjes wilde eten.
Heerlijk!

1 opmerking:

Margriet zei

Wat grappig die wasbakken!!! Vond die walvissen ook erg mooi trouwens, vooral die ene bovenin :-)
En het eten ziet er heerlijk uit...dat was een goede vondst van jullie ;-)