woensdag 3 juli 2019

Azoren dag 3 bespreking en cache

Toen we eenmaal besloten hadden om weer naar São Miguel te gaan, haalde Paul het huis uit de ijskast :-) en zodoende hadden we vanmorgen om 10.00 uur een bespreking met N. (onze architect) om te kijken of we het projekt klein huisje op de rails kunnen krijgen.

We hadden afgesproken in Hotel Vale do Navid, dat hier aan het eind van de straat ligt, dus daar waren we zo.
Vorige week hadden we het nieuwe ontwerp voor een kleiner huisje naar N. gestuurd en die had ernaar gekeken met het boek met regeltjes van de Camara ernaast en er zijn een aantal dingen die niet zullen kunnen of wel zullen moeten omdat wij  de living op de bovenverdieping willen hebben.
Daar hebben we ruim twee uur over zitten praten en nu gaat hij zo snel mogelijk nieuwe tekeningen maken en dan kunnen we die nog bespreken voordat we terug vliegen, wat natuurlijk super is.
 We zijn in het appartement gaan lunchen en daarna gaan cachen in Aflitos.
 De caches die we wilden zoeken lagen zo'n beetje om Batalha golfbaan, een prachtig stukje waar we nog nooit geweest zijn.
Op dit soort wegen kom je geen toeristen tegen, alleen heel af en toe een local.
Hier hebben we de auto geparkeerd en toen zijn we lopend naar de miradouro een stukje verderop gegaan.
 Koeien kom je overal tegen.
 Vanaf de miradouro hadden we een mooi uitzicht.
Ook hier hebben we de auto aan het begin van het weggetje geparkeerd en zijn we een stukje gaan lopen.
Langs de kant stonden prachtige bloemen, t.z.t. ga ik eens opzoeken wat er nou precies allemaal op het eiland groeit en bloeit.

 Aan de andere kant van de weg waar de auto stond ging nog een smal pad omhoog, daar hebben we ook een stuk gewandeld, hoe hoger we kwamen hoe mooier het uitzicht.
 Weer een stuk verder met de auto zochten we een cache op een plek waar allemaal van dit soort aparte dennenappels lagen; zulke hebben we nog nooit gezien.
 En toen we op het eind van deze weg waren zagen we voor de eerste keer van deze vakantie weer een hartje van Yves, daar ging ik natuurlijk een foto van maken voor in mijn mapje.

1 opmerking:

Margriet zei

Ik vind het zo leuk dat het huis weer uit de ijskast is gekomen!!! Wat is het mooi daar.