maandag 27 februari 2023

Omzwervingen van een tas

 Ik heb een kleine schoudertas waar precies alles inpast wat ik mee wil nemen.
Op de Azoren schijnt de zon vaak fel en toen ik een nieuwe bril ging kopen heb ik ook gelijk een zonnebril op sterkte gekocht, maar die past dus niet meer in mijn tas.
Dus keek ik hier en daar eens naar een andere schoudertas waar ook een kleiner waterflesje in zou passen, zodat ik niet steeds mijn rugzak mee hoefde te nemen of dat Paul er mee moest slepen.
Op FB kwam er steeds maar weer een advertentie voorbij van een schoudertas die me eigenlijk helemaal perfect leek voor wat ik wilde, maar ik heb het niet zo op dat soort advertenties.
Paul zei dat ik het gewoon maar moest proberen, dus bestelde ik de tas.
Verzenden naar de Azoren deden ze natuurlijk niet, maar wel naar Belgie, en het duurde niet lang voordat Julian liet weten dat de tas aangekomen was.
We hebben gekeken om hem door te laten sturen, maar dat was bijna net zo duur als de tas zelf (de prijzen hier zijn echt extreem hoog i.v.m. Nederland) en omdat we toch met de Pasen naar Belgie zouden gaan  bleef de tas daar.
Toen kreeg Paul een mailtje van een kennis van hem, die was in september op São Miguel geweest en vond het zo mooi dat hij weer kwam.
Op de terugweg wilde hij wat Azoriaanse specialiteiten meenemen, dus had hij ruimte in zijn koffer op de heenreis en of hij soms iets voor ons mee moest nemen>
Nou dat was een mooie gelegenheid om de tas alvast te krijgen, dus Julian stapte op de fiets en bracht de tas naar Luc toe, die hem vorige week meenam naar São Miguel.
Paul had woensdagavond met hem afgesproken om wat te gaan drinken en bij te kletsen, dus woensdagavond laat had ik mijn tas!
En die was helemaal zoals hij moest zijn en perfect voor wat ik wilde, dus ik was helemaal happy en donderdag heb ik alles van mijn kleine tasje overgepakt.
En zaterdag vlogen we terug naar Belgie, met mijn tas, die nu dus na nog geen week weer terug is waar hij was ROFLOL



2 opmerkingen:

Bertiebo zei

Zo kan het gaan, hihi

Marthy zei

Een voordeel, je kon hem wel meteen gebruiken.