dinsdag 13 april 2021

Lockdown dag 388

 Vandaag heb ik niet veel nuttigs gedaan.
Mijn kleine tasje, dat ik altijd overal mee naartoe sleep, was al een hele tijd stuk en daarop gebruikte ik een tas die hier in huis lag (van Jasmine geweest?).
Die is voor een deel van nepleer dat op de klep enorm begon af te bladeren, dat zag er niet uit, ik had het spul ook steeds onder mijn nagels en omdat ik het beu was heb ik lang online gezocht naar een andere tas.
Dat vind ik toch wel heel lastig om zoiets te bestellen zonder het in het echt te zien, maar uiteindelijk heb ik het dan toch gedaan en gisteren ging ik de boel overpakken van de ene in de andere tas.
Het tasje bleek toch kleiner te zijn dan aangegeven, maar ik kreeg met een beetje proppen alles erin.
Alleen bleek dat als ik het cross over hang, alles samentrekt omdat beide uiteinden van de handvaten aan hetzelfde punt vastgemaakt zijn.
Is handig als je het even kleiner wil maken om aan een schouder te hangen, maar niet handig als je dat niet wil en alles samengepropt zit waardoor de ritsen niet open te krijgen zijn zonder dat je de tas eerst neerzet.
Is wel eenvoudig op te lossen door het ene hengsel naar de andere kant van de tas te verplaatsen, maar daarvoor moet hij naar de naaister toe want mijn machine kan dat niet aan en dat wordt dan pas na de coronacrises...
Ik was dus niet zo happy en toen ging Paul er ook maar eens naar kijken, waarna hij op het briljante idee kwam dat ik de klep van mijn andere tas af zou halen (die is toch eigenlijk alleen voor de show.
Nou dat heb ik gedaan en nu is het bijna hetzelfde model alleen net even groter, en met het hengsel vast aan twee kanten!
Toen heb ik alles weer terug gestopt in mijn oude tas en waren we weer een paar uur verder!.
De rest van de dag heb ik nuttig zitten binge watchen :-)
 


1 opmerking:

Margriet zei

Hahahahahaha, lijkt wel bezigheidstherapie LOL