dinsdag 29 december 2020

Lockdown dag 283

 Met Oud en Nieuw willen we natuurlijk niet poetsen en daarom hebben Julian en ik dat naar vandaag en morgen verschoven, dus waren we de ochtend zoet met de bovenverdieping.
Net na de lunch kwam Delhaize de boodschappen brengen en hoera, we eten met Nieuwjaar kaasfondue zonder brood en toastjes zonder kaasjes....
Toen we alle boodschappen uitgezocht en gewassen hadden, hebben we gekeken of de Colruyt deze week nog een slot heeft, want we hebben dringend wat dingen nodig die we daar alleen kunnen kopen, zoals kattenbakvulling.
Er was een slot voor morgen, dus begonnen we aan de bestelling en daarna hebben we gelijk een Delhaize bestelling voor volgende week gedaan.
Dat klinkt heel simpel, maar het was een middag vullend programma.
Daarna was het zo ongeveer gelijk tijd om eten te maken en daarna was ik helemaal gaar van al dat nadenken over wat wanneer waar met de boodschappen.
Vanavond hebben we geen films gekeken, maar de serie Cupido Ofzo zitten bingewatchen en dat was voor Paul de allereerste keer dat hij dat deed dus dat heugelijke feit heb ik op foto vastgelegd :-)



Geen opmerkingen: