woensdag 23 december 2020

Lockdown dag 277

 Uiteraard probeerde Mandu ook dit jaar om de kerstboom af te breken, maar daar hebben we wat op gevonden: als we niet in de woonkamer zijn doen we de deuren dicht en mogen ze niet in de kamer :-)
Nu liggen ze bijna de hele dag bij Julian op Deux, dus ik was erg verbaasd toen ik ze vandaag allebei op dezelfde vensterbank in de eetkamer zag zitten.
Julian en ik gingen boven poetsen en dan hollen ze ook vrolijk mee :-)
Na het poetsen gingen we lunchen en daarna maakte ik de DD, de logjes en de adventkalender.
Om 16.00 uur was er op het kanaal van The Show Must Go on

Nu kan ik die natuurlijk gewoon 's avonds gaan zitten kijken, maar ik vind het eigenlijk het leukste om het gelijk te kijken., zo met het aftellen erbij heb ik net een beetje het idee dat je er echt bij bent.
Maar ja, als ik om vier uur ga zitten kijken kan ik natuurlijk niet om half 6 eten op tafel hebben staan en daarom gingen Paul en Julian pizza's 'opstoken' en at ik bij wijze van hoge uitzondering avondeten achter mijn pc.
Dit was een aan 2020 aangepaste versie en ik vind het altijd wel leuk als een kindermusical grappen bevat die voor de ouders zijn.
Het was een vrolijke musical, die helemaal coronaproof opgevoerd werd, knap en grappig.
Toen hij afgelopen was hebben we naar het journaal gekeken en toen ben ik verder gegaan met het kweken van vierkante ogen :-)
Om toch enigszins in kerststemming te komen hebben Paul en ik The Family Man gekeken en daarna gelijk ook nog maar Serendipity.
Daarna gingen we nog wat drinken in de pc kamer en terwijl mijn thee stond te trekken keek ik op VTM go het eerste stukje van The Family Stone.
Ik was van plan om de rest morgen te kijken, maar inmiddels was het al morgen geworden en heb ik gewoon verder gekeken :-)
Heerlijk al die Kerst films

1 opmerking:

Margriet zei

Kost je wel je nachtrust al die films!