zondag 13 december 2020

Lockdown dag 267

 Het was niet echt mooi weer, maar het was droog en daarom gingen we een labcache wandeling maken in Pellenberg.
Daar is een revalidatie kliniek, waar mensen vanuit het hele land naar toe komen en op dat terrein hadden we al eens een mooie labcachewandeling gemaakt.
We parkeerden weer op het terrein, maar nu gingen we de velden in.

Suikerbieten worden zo rond Sint Maarten gerooid, maar hier zagen we er nog heel veel op een veld liggen.
Het was veel kouder dan we gedacht hadden, vooral toen we tegen de wind inliepen was het ontzettend koud.
Ik heb niet snel koude handen, maar ik moest de gps vasthouden om te kijken hoe we moesten lopen dat was toch niet echt warm.
Door de velden bleek een weggetje te zijn, dat had ik gemist en zodoende liepen we een stuk te ver.
Toen ik daar achter kwam kon Paul zich gelukkig herinneren dat hij een bordje van een voetweg had gezien en zo liepen we dan even later dwars door de velden.
Op de terugweg zagen we deze boomhut. Als kind klom ik altijd in bomen en had ik maar wat graag een boomhut gehad en nu heb ik er nog steeds een zwak voor.
Nadat we de labcache klaar hadden konden we nog de bonuscache uitrekenen, maar we besloten om naar huis te gaan om iets warms te gaan drinken.
De bonuscache gaan we wel een andere keer doen samen met 2 andere caches die daar in de buurt liggen.
Thuisgekomen moest ik natuurlijk weer de dagelijkse dingen doen, zoals de DD van gisteren en het kleuren van een adventplaatje.
Voor het avondeten maakte ik een hartige courgettetaart.
Het was de laatste dag dat de film Australia te zien was op VTM go en omdat we toch op moesten blijven voor de online bestellingen heb ik die zitten kijken.
Om kwart over twaalf sprong de delhaize website naar maandag 21 december en hebben wij de boodschappen voor de Kerstperiode kunnen bestellen!



1 opmerking:

Margriet zei

Vandaag was het weer een stuk warmer, hier tenminste wel! Fijn dat de boodschappen weer geregeld zijn, hier waren de supermarkten aardig leeg door de blokkades van de boeren. Wc papier was er gelukkig nog wel LOL